← Ajankohtaista

Ainutlaatuinen uutuus: OLAPLEX No.4P!

Vaaleat, vaalennetut ja ylpeästi harmaat hiukset, tämä on teille: OLAPLEX No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo!

Vaikka tiedämme, että hiuksesi ovat lähtökohtaisesti jo terveet ja hyväkuntoiset OLAPLEX-tuotteiden ansiosta, halusimme luoda OLAPLEX-kokemuksestasi vielä täydellisemmän.

OLAPLEX No.4P korjaa, puhdistaa ja kirkastaa vaaleita, vaalennettuja ja harmaita hiuksia. Olaplexin ainutlaatuisen teknologian sisältämä hopeashampoo ei kuivata hiuksiasi vaan kosteuttaa suortuvasi samalla tehokkaasti ei-toivottuja keltaisia sävyjä neutralisoiden. Intensiivinen pigmentti mahdollistaa myös haastavampien keltaisten sävyjen taittamisen. Mitä pidempään annat shampoon vaikuttaa, sitä kirkkaampi lopputulos, mutta suosittelemme aloittamaan minuutin vaikutusajasta ja lisäämään vaikutusaikaa tarvittaessa.

Salonkien inspiroima, tieteen avulla todistettu

No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo yhdistää tehokkaan ja intensiivisen pigmentin Olaplexin patentoituun teknologiaan. Tutkitusti kirkkaampi tulos kuin muilla tunnetuilla hopeashampoilla, ja silti OLAPLEX No.4P on niin hellävarainen, että voit käyttää tuotetta useamman kerran viikossa.

Käyttö:

 1. Levitä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin ja anna vaikuttaa 1-3 min. Huuhtele huolellisesti. Jos toiveena on intensiivisempi lopputulos, anna tuotteen vaikuttaa 5 min.
 2. Jatka hiustenpesua OLAPLEX No.5 Bond Maintenance™ -hoitoaineella tai OLAPLEX No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamiolla. Mikäli hiukset kaipaavat ammattilaatuista ja pitkäaikaista kosteutta, suosittelemme OLAPLEX PRO 4-IN-1 Moisture Mask -salonkihoitoa.

VINKKI! Pese hiukset ensin OLAPLEX No.4 Shampoolla poistaaksesi ylimääräiset jäämät hiuksista.

OLAPLEX No.4P Blonde Enhancer™ Toning Shampoo pähkinänkuoressa:

 • Vaaleille, vaalennetuille ja harmaille hiuksille
 • Sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian
 • Korjaa, kosteuttaa ja kirkastaa
 • Neutralisoi tehokkaasti ei-toivottuja lämpimiä sävyjä
 • Hellävarainen, sopii jopa päivittäiseen käyttöön
 • Sopii kaikille hiustyypeille
 • Parabeeniton & sulfaatiton
 • Vegaaninen

 

 


Katso lähin Olaplex-kampaamosi täältä.

Laita Olaplex seurantaan ja kysy lisää Facebookissa  @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi!

  ← Next Post Previous Post →