← Ajankohtaista

Esittelyssä Olaplex No.0 Bond Building -intensiivihoito

Nyt on tullut aika boostata Olaplex-kotihoitomenetelmäsi täysin uudelle levelille! Jos olit ajatellut, että Olaplex-kotihoitotuotteista ei voisi parempia tullakaan niin meillä on ilo kertoa uudesta OLAPLEX No.0 -intensiivihoidosta.

Saammeko esitellä: Olaplex No.0, joka toimii Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoidon kaverina ja tekee kotona tehtävästä tehohoidosta entistä korjaavamman.

Intensiivihoito tekee kotihoidosta entistä korjaavamman

Kuten lähes kaikki ihonhoitotuotteet ja meikit, toimivat nekin parhaiten pohjustustuotteen eli primerin kanssa. Luomiväri on helpompi levittää ja pysyy paremmin paikallaan, puhumattakaan meikkivoiteesta, jonka alla on hyvin tehty pohjustus. Voit ajatella Olaplex No.0 -intensiivihoidon primerina Olaplex No.3 -tehohoidolle. No.0 toimii toki myös yksistään ja korjaa hiuksia näinkin, mutta tuote on suunniteltu kaksitehoiseksi tehohoidoksi yhdessä No.3-tehohoidon kanssa. Olaplex-teknologia toimii parhaiten kun tuote lisätään kosteisiin hiuksiin. No.0-intensiivihoito on kuiviin hiuksiin lisättävä nestemäinen aine ja se kuivuu nopeasti, mutta kun hiuksiin lisätään vaikutusajan jälkeen vielä No.3 -tehohoito, pysyy hiukset kosteina pidempään ja näin tuotteiden vaikutus pitkittyy.

Voi kuulostaa siltä, että Olaplex-salonkihoidosta on nyt keksitty kotona toteutettava versio. Mutta kampaamoissa tehtävä Olaplex-salonkihoito on ainutlaatuinen Olaplex-kokemus; hoito korjaa intensiivisesti hiuksia ja on kaikista tehokkain Olaplex-hoidoista. No.0 sisältää vähemmän aktiivista ainesosaa kuin salonkihoidoissa on, joten ei ole verrattavissa salonkihoitoon. Mutta nyt voit ylläpitää hiustesi kuntoa kampaamokäyntien välillä entistä tehokkaammin.

Kenelle Olaplex No.0 sitten sopii?

No.0 sopii kaikille hiustyypeille kuten kaikki muutkin Olaplex-tuotteet. Kaikki hiukset hyötyvät uudesta intensiivihoidosta, vaikka toki tulokset näkyvät selkeimmin vaurioituneissa hiuksissa. Mitä useammin No.0 -intensiivihoitoa käyttää, sitä terveemmät hiuksistasi tulee, olivatpa hiukset missä kunnossa tahansa.

Käytä näin: Lisää Olaplex No.0 huolellisesti kauttaaltaan kuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10 minuuttia. ÄLÄ HUUHTELE. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, jatka levittämällä lisäksi Olaplex No.3 hiuksiin ja kampaa hiukset läpi. Anna vaikuttaa vielä 5-10 minuuttia. Huuhtele hiukset ja pese tämän jälkeen Olaplex No.4 Bond Maintenance -shampoolla ja Olaplex No.5 Bond Maintenance -hoitoaineella. Käytä kaksitehoista hoitoa kerran viikossa tai useammin riippuen hiusten kunnosta.

Jokaisesta Olaplex No.0 -intensiivihoitopullosta saat tehtyä noin 4-6 hoitoa ja kuten No.3 myös No.0 on vegaaninen ja tuotetta ei ole testattu eläimillä. No.0 ei myöskään sisällä parabeenejä, fosfaatteja, ftalaatteja, sulfaatteja, gluteenia, aldehydia tai formaldehydia.

 

Olaplex No.0 pähkinänkuoressa:

  • Auttaa tehoaineita imeytymään syvemmälle hiukseen
  • Korjaa, suojaa ja vahvistaa vaurioituneita hiuksia
  • Ei sulfaatteja, parabeenejä tai gluteenia
  • Vegaaninen
  • Sopii kaikille hiuslaaduille

Laita Olaplex seurantaan ja kysy lisää Facebookissa @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi!

← Next Post Previous Post →