← Ajankohtaista

Kaikki mitä sinun tulee tietää suositusta Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoidosta

Hei sinä, joka etsit terveellisten hiusten reseptiä – olet saattanutkin jo kokeilla OLAPLEX No.3 -tehohoitoa kotona tai olet lukemassa aiheesta juuri nyt.

Ehkä olet törmännyt kyseiseen tuotteeseen ja hehkutukseen sen ympärillä jo somessa? Tai sinulle on kenties suositeltu tuotetta kampaamossa tai kenties ystäväpiirissäsi? Mutta tiedätkö mistä oikeasti on kyse ja miksi kaikilla tulisi olla Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoito kotona?

Mistä oikein on kyse?

Lyhyt versio kuuluu näin: ”kyseessä on tehohoito, joka tekee hiuksistasi terveet, elinvoimaiset ja vahvat”. Vaikka tämä saattaa riittää niille, joiden hiussuortuvat ovat huonossa kunnossa ja huutavat jo valmiiksi apua, avaamme nyt joka tapauksessa kaiken Olaplex No.3 -tehohoidosta, jotta ymmärrät mistä oikein on kyse.

Ensinnäkin, pidä penkistä kiinni, nyt sukelletaan ihan vähän ja kevyesti tieteen puolelle.

Olaplex-hoito on 3-stepin menetelmä, jonka jokaisen kohdan tuote sisältää saman patentoidun aktiivisen ainesosan. Tämä ainutlaatuinen aktiivinen ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) ei sisällä silikoneja tai öljyjä ja se estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä sekä sen jälkeen. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Menetelmän kohta yksi Olaplex No.1 sekä kohta kaksi Olaplex No.2 kuuluvat Olaplex-kampaamossa tehtävään lisäpalveluun joko värjäyksen/vaalennuksen yhteydessä tai kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Mutta mikä ihme sitten on kotiin mukaan otettava viimeinen kohta kolme, eli supersuosittu Olaplex No.3 Hair Perfector?

Tärkein osuus hiustenhoidossa alkaa siitä, kun astut kampaamosta ulos upeiden hiustesi kanssa. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta vain ja ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Olaplex No.3 -tehohoidon viikoittainen käyttö ylläpitää kampaamossa tehtyä Olaplex-hoitoa ja jatkaa hiustesi korjaamista ja vahvistamista kotoa käsin.

Okei, mikä on hiusvaurio ja mistä hiusten vaurioituinen johtuu?

Hius voi vaurioitua monella eri tavalla. Käytämme usein lämpötyökaluja hiusten muotoilussa – osalla lämpötyökalut ovat päivittäisessä käytössä, osalla viikonloppuisin tai vaikkapa juhliin lähdettäessä. Joka kerta kun kiharrin tai suoristusrauta koskettaa hiuksiasi, se rikkoo samalla hiussidoksia. Ja jotta hiuksesi näyttävät erilaiselta kuin luonnontilassa, täytyy hiusten sidoksia rikkoa saavuttaaksesi esimerkiksi suoran tai kiharan lopputuloksen. Eli käytännössä joka kerta hiussuortuvat vaurioituvat.

Eikä siinä vielä kaikki. Ympäristö vaikuttaa myös hiusten kuntoon. Auringonpaahde tai pakkanen talvella rikkovat myös hiuksia. Eli vaikka hiuksesi olisivat täysin käsittelemättömät etkä käytä ollenkaan lämpötyökaluja, hiuksesi kaipaavat siitä huolimatta hoitoa, ainakin mikäli poistut koskaan kotoa ulos.

Millä muulla tavalla hiukset vaurioituvat? Mekaanisessa käsittelyssä. Eli joka kerta, kun harjaat hiuksiasi tai jopa silloin kun käytät hiusklipsejä tai pinnejä. Esimerkkinä: mieti niitä hetkiä, kun olet tupeerannut hiuksesi kuohkeaksi kampaustasi varten ja kun yrität selvittää hiuksesi tämän jälkeen. Unohtamatta myöskään täysin hiljaista vaaraa; tyynyäsi! Olettaen, että et nuku aina silkkisellä tyynyliinalla, kuvittele kuinka usein pääsi liikkuu hangaten tyynyä yön aikana. Sanonnalla ”bed head” on myös oikea merkitys.

Nämä kaikki vahingoittavat hiuksiasi tahtomattasi. Ja nyt ymmärrät jo paremmin, miksi Olaplex No.3 on niin hehkutettu tuote, taisteleehan se kaikkia näitä kaikkia vaurioita vastaan omalla ainutlaatuisella tavallaan. Lopuksi vielä usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia. Toivottavasti saat nauttia upeista hiuksistasi ja jaksat pitää niistä huolta!

Q & A

Kysymys: Hiukseni ovat (luonnolliset/kiharat/suorat/laineikkaat/luonnolliset/vahingoittuneet/harmaat), voinko käyttää Olaplexia?
Vastaus: KYLLÄ, todellakin. Olaplex sopii ihan kaikille hiustyypeille tai hiusväreille.

Kysymys: En ole koskaan käynyt kampaamossa Olaplex-hoidossa (Olaplex No.1 ja No.2).. Voinko silti käyttää Olaplex No.3? Toimiiko tehohoito tässä tapauksessa?
Vastaus: Kyllä! Vaikka Olaplex-hoito toimii parhaiten 3-stepin menetelmällä, saat upean lopputuloksen myös käyttämällä yksistään Olaplex No.3 -tehohoitoa.

Kysymys: Onko Olaplex No.3 hoitoaine?
Vastaus: EI. Olaplexin patentoitu teknologia toimii täysin omassa kategoriassaan. Kyseessä ei ole pelkkä hoitoaine. Olaplex No.3 korjaa ja vahvistaa hiuksia ainutlaatuisella tavalla sisältä päin. Se ei varastoi hiuksiisi kosteutta (tai proteiineja), eli mikäli hiuksesi ovat kuivat ja kaipaavat kosteutta, tulee sinun hoitaa Olaplex No.3 jälkeen hiustesi vaatimalla tavalla. Olaplex No.3 jälkeen hiukset pestään shampoolla ja hoitoaineella, jonka jälkeen suosittelemme lisäämään hiuksiin vielä Olaple No.6 Bond Smoother -muotoiluvoidetta.


Löydät lähimmän Olaplex-kampaamosi täältä.

← Next Post Previous Post →