← Ajankohtaista

Mikä on OLAPLEX No.7 Bonding Oil?

OLAPLEX No.7 Bonding Oil on ainoa laatuaan oleva hiusöljy, joka korjaa hiuksen katkenneita rikkisiltoja tehden hiuksista samalla upean kiiltävät ja kosteutetut.

OLAPLEX No.7 Bonding Oil on ainoa laatuaan oleva hiusöljy, joka korjaa hiuksen katkenneita rikkisiltoja tehden hiuksista samalla upean kiiltävät ja kosteutetut. Hiusöljy sisältää myös lämpösuojan lämpötyökaluja kuten suoristusrautaa vastaan. Mitä muuta No.7 tekee ja miten? Lyhyt versio kuuluu näin: No.7 on nopeasti imeytyvä, kevyt hiusöljy, joka ei latista ohuitakaan hiuksia. No.7 on täydellinen viimeistelytuote, joka mukautuu helposti tilanteen mukaan. OLAPLEX No.7 Bonding Oil -hiusöljy on paljon muuta kuin vain pelkkä hiustenmuotoiluun tarkoitettu öljy tai lämpösuojatuote.

Sekä hiusalan ammattilaiset että kuluttajat ovat nostaneet hiustenhoitonsa uudelle tasolle lisäämällä OLAPLEX No.7 -hiusöljyn hiustenhoitorutiineihinsa. No.7 korjaa hiusten rikkisidoksia Olaplexin patentoiman ainutlaatuisen Bond Building -teknologian avulla, riittää kun vain lisäät tuotetta hiuksiisi. Tämän lisäksi No.7 tekee hiuksista häikäisevän kiiltävät, kosteutetut, helpommin käsiteltävät sekä pitää irtohiukset kurissa antaen samalla lämpösuojan 230 asteeseen saakka.

Mitä OLAPLEX No.7 sisältää?

OLAPLEX No.7 Bonding Oil sisältää lukuisia laadukkaita ainesosia, jotka mahdollistavat hiusöljyn monipuoliset ominaisuudet.

Fermentoitu vihreäteeöljy tekee hiuksista vahvat. Se suojaa hiuksia kaksihaaraisilta sekä katkeamiselta. Granaattiomenan siemenöljy taas boostaa kiiltoa ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät. Siemenöljyn sisältämät vitamiinit tekevät hiuksiin suojaavan kerroksen, joka helpottaa hiustenkäsittelyä ja lisää kiiltoa.

Auringonkukan siemenöljy suojaa hiuksia ulkoisilta vahingoilta, jotka aiheutuvat vapaista radikaaleista ja esimerkiksi hiustenmuotoilusta. Voit lukea lisää hiuksille aiheutuvista hiusvaurioista täältä (kaikki-mita-sinun-tulee-tietaa-olaplex-no3-hair-perfector-tehohoidosta). Antibakteerista Neem-puun lehtiuutetta käytetään usein rauhoittamaan hiuspohjaa. Se auttaa terveiden hiusten kasvuun, vähentää hilsettä, mutta myös hiusten pörröisyyttä hoitaen samalla hiuspohjaa.

Moringa-siemenöljy vahvistaa hiuksia, kosteuttaa hiuspohjaa, taistelee kaksihaaraisia vastaan ja edesauttaa hiustenkasvussa.

Noni hedelmäuute on antioksidantti. Rasvahapot vahvistavat hiustuppia ja auttavat muun muassa hiustenlähtöön liittyvissä ongelmissa. Hedelmäuute hoitaa ja kosteuttaa hiuspohjaa sekä auttaa hiuspohjan ongelmissa kuten vähentää hilsettä.

Kuten kaikki OLAPLEX-tuotteet, myös No.7 sisältämät ainesosat sopivat kaikille hiustyypeille. Tuote ei sisällä parabeenejä tai sulfaatteja, tuote on vegaaninen, gluteeniton eikä sisällä säilöntäaineita eikä tuotetta ole testattu eläimillä.

 

Lue lisäksi neljä vinkkiä OLAPLEX No.7 -hiusöljyn käyttöön täältä!


Katso lähin Olaplex-kampaamosi täältä.

Laita Olaplex seurantaan ja kysy lisää Facebookissa  @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi!

← Next Post Previous Post →