← Ajankohtaista

Näin käytät Olaplex No.3 -kotihoitotuotetta

Olaplex No.3 on tärkeä osa Olaplex-hoitokokonaisuuta – varmista, että käytät ylläpitotuotetta oikein ja mahdollisimman hyödyllisesti!

Jos hiuksissasi on kertymiä, kuten öljyjä, silikoneja tai muotoilutuotejäämiä, pese hiukset ennen Olaplex No.3:n käyttöä shampoolla ja pyyhekuivaa ne huolellisesti. Mikäli hiuksesi ovat puhtaat, pelkkä hiusten kostutus riittää. Tuotetta voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin, mutta tällöin tuotetta kuluu hieman enemmän, jotta se saadaan levitettyä tasaisesti kauttaaltaan hiuksiin.

Vaihe 1: Levitä tuotetta runsaasti pyyhekuivattuihin hiuksiin ja kampaa läpi.

Vaihe 2: Anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia. Mitä kauemmin annan tuotteen vaikuttaa, sitä tehokkaampi se on, varsinkin jos hiuksesi ovat vaurioutuneet ja hauraat. Ylärajaa ajassa ei ole – pidä vaikka tunti-pari samalla, kun teet jotain muuta!

Vaihe 3: Huuhtele, pese shampoolla ja käytä hoitoainetta. Muista, että Olaplex ei ole hoitoaine eikä hiuksiin jätettävä hoito. Se tulee pestä pois hiuksista ja käyttää omaan hiustyyppiin soveltuvia pesu- ja hoitotuotteita.

Vaihe 4: Voilà – valmista! Muotoile hiukset kuten haluat.

Voit tehdä Olaplex-kotihoidon kerran viikossa riippumatta siitä, värjäätkö hiuksiasi vai et. Olaplex on yhteensopiva kaikkien hiustyyppien kanssa; käsittelemättömien, värjättyjen, permanenttihiusten tai kunnoltaan erittäin vaurioituneiden hiusten kanssa. Jos hiukset ovat erittäin huonokuntoiset, suosittelemme käyttämään Olaplex No.3 -tuotetta 2–3 kertaa viikossa yhdessä hiuksillesi sopivien kosteuttavien, korjaavien ja hoitavien tuotteiden kanssa.

Olaplex No.3 -ylläpitotuote on saatavilla Olaplex-tuotteita myyvissä kampaamoissa ympäri Suomen – lähimmät Olaplex-kampaamot voit katsoa täältä!

Seuraa myös somessa:
Facebook: @OlaplexFi
Instagram: @olaplexfi
#olaplexfinland

← Next Post Previous Post →