← Ajankohtaista

Näistä syistä haluat Olaplex No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteen

Useasti palkittu, riittoisa muotoiluvoide, joka lupaa tehdä vaikka ja mitä. Mitä sinä tiedät OLAPLEX No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteesta?

Useasti palkittu, riittoisa muotoiluvoide, joka lupaa tehdä vaikka ja mitä. Mitä sinä tiedät OLAPLEX No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteesta? Kenties sen, että kyseessä on poikkeuksellinen muotoilutuote, joka sisältää Olaplexin patentoitua teknologiaa? Jos huolenaiheisiisi kuuluvat muun muassa vaurioituneet, huonokuntoiset tai kuivat ja pörröiset hiukset, jotka menevät helposti takkuun, mutta haaveilet elinvoimaisista hiuksista ilman katkenneita hiuksia, tämä tuote on tehty sinulle!

Kuten aina, OLAPLEX-tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille ja ovat parabeenittomia, vegaaneja, sulfaatittomia sekä SLS/SLES-vapaita. Joten on siis helppo todeta, että myös OLAPLEX No.6 on hyvä niin sinulle kuin hiuksillesikin. Tuotteen sisältämät ainesosat taistelevat hiustenhoidon yleisimpiä ongelmia – huonokuntoisia, pörrööntyviä, karheita sekä kuivia hiuksia – vastaan.

Myös OLAPLEX No.6 sisältää Olaplexin patentoidun Bis-Aminoprpyl Doglycol Dimaleate ainesosan. Teknologia toimii yhdistämällä hiusten katkenneita rikkisidoksia takaisin toisiinsa ja jälleenrakentaa näin hiuksen rikkisidoksia ainutlaatuisella tavalla. Hiuksen rakennetta koossapitäviä rikkisidoksia vaurioituu ja katkeaa kemiallisten käsittelyjen, lämpötyökalujen sekä mekaanisen rasituksen, muun muassa hiustenharjaamisen seurauksena. Vastapainoisesti Olaplexin käyttö korjaa vahingoittuneita sidoksia, tekee hiuksista vahvemmat ja suojaa lisävaurioiden syntymiseltä. Voit lukea lisää aiheesta täältä.

Mistä OLAPLEX No.6 on tehty?

Fermentoituja öljyjä käytetään paljon korealaisessa kosmetiikassa. OLAPLEX No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteen sisältämä fermentoitu vihreäteeöljy imeytyy syvälle hiukseen, parantaa hiusten tuntua sekä hiuksen kykyä ottaa vastaan muita hyviä tehoaineita.

Jotta hiukset pysyvät kosteutettuina ja hyväkuntoisina, No.6 sisältää myös kookosöljyä, E-vitamiinia, fermentoitua arganöljyä sekä levägeeliä. Nämä ainesosat hellivät hiuksia sekä hidastavat ikääntymisen merkkejä pitämällä karvatupet kunnossa. Rypäleensiemenöljy on tunnettu äärimmäisen ravitsevista ominaisuuksistaan. Sen sisältämät beetakaroteeni, D-, C, ja E-vitaiinit, rasvahapot sekä polyfenolit suojaavat ja ravitsevat hiuksia.

Tulevien vaurioiden ehkäisemiseksi No.6 -muotoiluvoide sisältää myös phytantriolia ja pantenolia, jotka suojaavat hiuksia vaurioitumiselta ja vahvistaa hiuksia tehden niistä samalla upean kiiltävät.

Kaikki OLAPLEX No.6 -muotoiluvoiteen ainesosat toimivat yhdessä ja auttavat hiusten korjaamisessa, silottamisessa ja kosteuttamisessa. Jokainen ainesosa on tarkoin valikoitu ja niiden avulla saat kauniit, terveet, elinvoimaiset ja upeat hiukset! Eikä ole väliä minkälaiset hiuksesi ovat, No.6 toimii niin suoriin, paksuihin kuin kiharoihinkin hiuksiin. Aloita pienen pienellä määrällä ja lisää tarvittaessa lisää, mikäli hiuksesi sitä kaipaa. Sitten voitkin vain nauttia silkkisen pehmeistä hiuksistasi.

OLAPLEX No.6 Bond Smoother:

  • Korjaa (sisältää OLAPLEX:n patentoitua teknologiaa)
  • Vahvistaa ja hoitaa hiuksia (huomaat kyllä eron)
  • Silottaa ja pitää hiukset ojennuksessa jopa 72 tuntia
  • Tekee hiuksista kiiltävät
  • Riittoisa, pienen pienikin määrä riittää
  • Nopeuttaa kuivausaikaa
  • Lisäksi erottelee ja pehmentää hyvin myös kiharia hiuksia
  • Sopii kaikille hiustyypeille
  • Sopii myös parran käsittelyyn!

Laita Olaplex seurantaan ja kysy lisää Facebookissa @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi!

← Next Post Previous Post →