← Ajankohtaista

Olaplex-innovaatio täydentyy shampoolla ja hoitoaineella

Olaplex-tuotesarja täydentyy uusilla innovatiivisilla tuotteilla  Olaplex-shampoo ja -hoitoaine ovat saatavilla kampaamoista elokuussa!

img

Olaplexin ainutlaatuinen ja tieteellisesti todistettu Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Uusien kotihoitotuotteiden avulla hiukset vahvistuvat myös kampaamokäyntien välillä – Olaplex tekee hiuksista uskomattoman kiiltävät ja terveemmät jokaisella käyttökerralla.

Olaplex-kotihoitotuotteet sisältävät patentoidun Bond Building Chemistry -koostumuksen, jossa vaikuttavana aineena on Olaplex-salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, jota ei löydy mistään muista hiuskosmetiikkatuotteista. Tuotteet on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia. Lue lisää Olaplex-shampoon ja -hoitoaineen sisältämistä ainesosista! 

Hiusten pesu ja hoito Olaplex Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmällä

Uusi Olaplex Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä pitää sisällään kolme eri kotihoitotuotetta.

Olaplex-kotihoito

UUTTA! Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne uskomattoman kiiltäviksi ja helpostikäsiteltäviksi. Käytä aina hiusten shampoopesuun TAI huuhdeltuasi Olaplex No.3 Hair Perfectorin hiuksista. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille.

UUTTA! Olaplex No.5 Bond Maintenance™ Conditioner korjaa hiusvaurioita, silottaa ja vahvistaa hiuksia tehden niistä terveennäköiset ja kiiltävät latistamatta niitä. Levitä Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner hiuksiin ja anna vaikuttaa 3 minuuttia. Huuhtele. Sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille hiuksille. 

Olaplex No.3 Hair Perfector on ylläpitotuote kampaamossa tehdyn Olaplex-käsittelyn jälkeen käytettäväksi. Tuote ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjausta kampaamo käyntien välillä. Samalla se valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten. Käytä Olaplex No.3 Hair Perfector -hoitotuotetta kerran viikossa, tarpeen mukaan useammin. Levitä Olaplex No.3 pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa kerran läpi ja anna vaikuttaa 10–20 min, mielellään pidempäänkin. Huuhtele ja pese hiukset Olaplex No.4 Bond Maintenance™ -shampoolla.

Kysy lisää Olaplex Finland -Facebook-sivulla! Kampaamoalan ammattilaisena olet tervetullut myös Olaplex Suomi PRO -ammattilaisryhmään.

← Next Post Previous Post →