← Ajankohtaista

Olaplex No.3 – miksi se on niin tärkeä osa hoitokokonaisuutta?

Olaplex No.3 Hair Perfector käyttö, käytön tärkeys ja vaikutukset herättävät paljon kysymyksiä ja keskustelua niin kampaajien kuin kuluttajien keskuudessa. Lue alta, miksi ylläpitotuotteen käyttö kotona on erittäin tärkeää ja hyödyllistä Olaplex-käsittelyn jälkeen.

Mitä Olaplex No.3 Hair Perfector on ja mitä se tekee?

Onko se hoitoaine? Ei. Olaplex No.3 Hair Perfector on kampaamossa tehtävien Olaplex-käsittelyjen ylläpitotuote. Siinä on sama vaikuttava aine, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, kuin muissakin Olaplex-tuotteissa.

Olaplex No.3 Hair Perfector korjaa ja suojaa hiuksen rikkisiltoja, jotka joutuvat alttiiksi rasitukselle aina, kun hiusta käsitellään, pestään ja altistetaan kuumuudelle tai auringonvalolle. Se varmistaa, että kampaamossa tehdystä Olaplex-palvelun tuomasta hiusten huippukunnosta voidaan nauttia mahdollisimman pitkään. Ilman ylläpitävää Olaplex No.3 Hair Perfectoria hiuksen rikkisillat katkeilevat ajan mittaan ja hiuksen rakenne heikentyy, koska mikään muu tuote ei korjaa ja suojaa rikkisiltoja kuten Olaplex-tuotteet.

Olaplex No.3 Hair Perfector ei kuitenkaan yksinään korvaa kampaamossa tehtävää Olaplex-hoitoa tai Olapexin käyttöä kemiallisen käsittelyn yhteydessä.

Mitä tahansa huikeita muutoksia hiuksille tehdäänkin kampaamossa, usein hiusten kanssa joutuu pärjäämään kotona seuraavaan kampaamokäyntiin asti, eli yleensä noin 6–8 viikkoa. Se on pitkä aika hiusten kunnon kannalta. Sinä aikana hiuksia ehditään rasittaa monella tavalla: 200-asteiset lämpötyökalut, pesut, aurinko, hiusten harjaaminen, uinti kloorivedessä jne. Vaikka hiukset olisi hoidettu kampaamossa kuinka hyvin, mikään ei voi suojata niitä kotona, ellei ota huomioon kotihoidon tärkeyttä.

Olaplex suojaa hiusta tehokkaasti kemiallisten käsittelyjen yhteydessä sekä korjaa hiuksen vaurioita. Se ei kuitenkaan panssaroi hiusta vahingoittumattomaksi, vaan hius kuluu ja vaurioituu myös Olaplex-käsittelyn jälkeen, kun sitä rasitetaan. Olaplex-käsittely ei "kulu" pois hiuksesta, mutta hius on myös Olaplexin jälkeen altis vahingoittumaan. Hiuksen kunnon ja Olaplex-käsittelyllä saavutettujen tulosten ylläpitämisen kannalta on ensiarvoisen tärkeää käyttää Olaplex No.3 Hair Perfectoria säännöllisesti kampaamokäyntien välillä.

Näin käytät Olaplex No.3 -ylläpitotuotetta kotona

On myös erittäin tärkeää käyttää Olaplex No.3 Hair Perfectoria oikein. Tuotetta käytetään noin kerran viikossa ja se levitetään puhtaisiin, pyyhekuivattuihin hiuksiin. Hiukset tulee pestä ennen Olaplex No.3 Hair Perfectorin käyttöä, koska hiusten pinnalla olevat muotoilutuotejäämät, silikonit, öljyt ja muut epäpuhtaudet saattavat estää tuotteen imeytymisen ja siten estää sen tehokkaan vaikutuksen.

Levityksen jälkeen hiukset kannattaa kammata läpi, että tuote levittyisi mahdollisimman tasaisesti ja tehokkaasti. Kampaaminen helpottaa myös hiusten selvitystä, varsinkin jos hiukset ovat helposti takkuuntuvat tai karheat.

10–20 minuutin vaikutusajan jälkeen Olaplex No.3 Hair Perfector pestään hiuksista pois shampoolla ja lopuksi käytetään hoitoainetta. Vaikutusaikaa voi huoletta pidentää halutessaan. Olaplex No.3 Hair Perfector ei ole hoitoaine, joten se ei anna hiukselle sen tarvitsemaa kosteutta, proteiineja ja muita hoitavia tekijöitä, siksi on välttämätöntä käyttää lopuksi aina hyvää, omille hiuksille sopivinta hoitoainetta. Olaplex vaikuttaa ainoastaan hiuksen rikkisiltoihin, suojaten ja korjaten niitä.

Usein kysytyt kysymykset

 1. Alkavatko hiukset katkeilla, jos Olaplexin käyttö lopetetaan?
  - Ei. Hiusten vaurioituminen johtuu pelkästään siitä, kuinka niitä rasitetaan ja hoidetaan. Suurempi rasitus = suuremmat vauriot.
 2. Pysyvätkö hiukset paremmassa kunnossa pidempään, kun käytät Olaplex No.3 Hair Perfectoria? 
  - Kyllä.
 3. Voinko käyttää Olaplex No.3 Hair Perfectoria hoitoaineen sijasta?
  - Olaplex No.3 Hair Perfector ei korvaa hoitoaineen käyttöä. Se vaikuttaa ainoastaan hiuksen rikkisiltoihin suojaten ja korjaten niitä. Hiukset tarvitsevat sen lisäksi myös perinteisiä hoitoaineita. Jos hiukset ovat kuivat ja karheat, tulee edelleen käyttää kosteuttavia ja silottavia hoitoaineita. Voimakkaasti käsitelty venyvä, vanuva hius tarvitsee rakennepaikkaavaa proteiinia aivan, kuten ennenkin.
 4. Ketkä tarvitsevat Olaplex No.3 Hair Perfectoria?
  Ihan kaikki, jotka haluavat nauttia upeista ja hyväkuntoisista hiuksista koko kampaamokäyntien välin.

Katso täältä sinua lähin Olaplex-palveluja tarjoava kampaamo!

← Next Post Previous Post →