← Ajankohtaista

Suojaa ja hoida hiuksiasi uudella OLAPLEX No.9 -hiusseerumilla

Ylpeänä esittelemme: OLAPLEX No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum -hiusseerumi!

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi uuden OLAPLEX No.9 hiuksiin jätettävän hiusseerumin, jonka painoton, silikoniton ja vegaaninen koostumus sisältää hiuksia ravitsevia antioksidantteja sekä patentoidun OLAPLEX Bond Building-teknologian (tietenkin!). Kaikki OLAPLEX-tuotteet sisältävät patentoidun teknologian, joka suojaa ja vahvistaa hiuksen rikkisidoksia jokaisella käyttökerralla tehden hiuksista upeat ja elinvoimaiset. Tämä monikäyttöinen seerumi antaa päivittäisen suojan ulkoisia rasituksia kuten ilmansaasteita ja lämpötyökalujen aiheuttamaa kuumuutta vastaan hiuksia samalla hoitaen.

Seerumi tekee hiuksista näkyvästi satiinisen kiiltävät ja pehmeät. Tuote korostaa täydellisesti muun muassa kiharaa ja sisältää niin sanotun muotoilumuistin, joka mahdollistaa hiusten uudelleenmuotoilun. OLAPLEX No.9 selvittää hiuksia ja vähentää sähköisyyttä ja toimii näin ollen minkä tahansa hiustyylin suojana. Seerumi ei latista hiuksia ja on silikoniton.

 

Suojaa ulkoisilta rasituksilta

Ilmansaasteet vahingoittavat hiuksiamme päivittäin, tehden niistä elottomat ja vaikeasti muotoiltavat joka johtaa lopulta sidosten katkeamiseen. OLAPLEX No.9 on täynnä antioksidantteja, jotka neutraloivat vapaita radikaaleja ja toimivat suojana ilmansaasteita vastaan, suojaavat hiuksia katkeilulta sekä lämpötyökalujen kuumuudelta.

Käyttö:

Levitä pieni määrä kosteisiin pyyhekuiviin hiuksiin, aloittaen hiusten latvoista. Lisää tuotetta tarvittaessa. Anna kuivaa vapaasti tai föönaa pehmeämmän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Käytä kiharoille ja laineille diffuusoria.

 

OLAPLEX No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum pähkinänkuoressa

Kaikille hiuslaaduille sopiva monikäyttöinen tehotuote, joka tarjoaa välittömästi näkyviä tuloksia samalla hiuksia suojaten.

  • Antaa satiinista kiiltoa & pehmeyttä
  • Poistaa sähköisyyttä & pörröisyyttä
  • Selvittää & nopeuttaa föönaamista
  • Palauttaa hiusten kimmoisuuden
  • Säilyttää kiharat & laineet
  • Suojaa ilmansaasteita vastaan
  • Silikoniton
  • Vegaaninen

 

 


Katso lähin Olaplex-kampaamosi täältä.

Laita Olaplex seurantaan ja kysy lisää Facebookissa  @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi!

← Next Post Previous Post →