← Ajankohtaista

Syväpuhdistava OLAPLEX No.4C Bond Maintenance™ Clarifying Shampoo on täällä!

UUSI syväpuhdistava OLAPLEX No.4C Bond Maintenance™ Clarifying Shampoo on saapunut!

Puhtaat hiukset ovat todellakin tiedettä. Tämän syväpuhdistavan shampoon ainutlaatuinen, laajavaikutteinen syväpuhdistusteknologia puhdistaa hiukset tehokkaasti, poistaa jäämät ja epäpuhtaudet. Lisäksi OLAPLEX No.4C auttaa tekemään hiuksista terveemmät patentoidun Bond Maintenance -teknologian avulla.

OLAPLEX No.4C poistaa hiuksista metallien, mineraalien ja muiden jäämien lisäksi myös rasvaisuutta, kloorijäämiä sekä tuotejäämiä. Samalla shampoo suojaa ja vahvistaa hiuksen rikkisidoksia jokaisella käyttökerralla. Useimmat syväpuhdistavat shampoot saattavat tehdä hiuksista karheat ja kuivat, mutta Olaplexin patentoidulla Bond Building -teknologian avulla OLAPLEX No.4C jättää hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja kirkkaiksi.

 

Epäpuhtaudet vaurioittavat hiuksia

Jos hiuksissa on epäpuhtauksia ja ylimääräisiä jäämiä esimerkiksi muotoilutuotteista tai ilmansaasteista johtuen, voi hiukset vaurioitua, niihin voi tulla kaksihaaraisia ja hiuksista voi tulla pörröiset ja sameat. Puhtaat hiukset näyttävät ja tuntuvat terveiltä ja vastaanottavat korjaavia tehohoitoja tehokkaammin.

Käyttö: Pese hiukset syväpuhdistavalla OLAPLEX No.4C shampoolla kerran viikossa poistaaksesi ylimääräiset jäämät ja epäpuhtaudet hiuksista.

VINKKI: Käytä OLAPLEX No.4C shampoota ennen OLAPLEX No.0 Intensive Bond Building Treatment ja No.3 Hair Perfector -tehohoitoa parhaan lopputuloksen saamiseksi.

 

OLAPLEX No.4C Bond Maintenance™ Clarifying Shampoo pähkinänkuoressa:

  1. Puhdistaa hiukset tehokkaasti
  2. Poistaa hiuksista ylimääräiset jäämät ja epäpuhtaudet kuten metalleja, mineraaleja, rasvaisuutta, kloorijäämiä ja tuotejäämiä
  3. Suojaa ja vahvistaa hiuksia
  4. Tekee hiuksista pehmeät ja kiiltävät
  5. Sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian
  6. Ei sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, parabeenejä tai gluteenia
  7. Vegaaninen

 

 


Katso lähin Olaplex-kampaamosi täältä.

Laita Olaplex seurantaan ja kysy lisää Facebookissa  @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi!

    ← Next Post Previous Post →