← Ajankohtaista

Tiesithän, että vain viralliselta jälleenmyyjältä ostetut tuotteet takaavat tuotteen aitouden?

OLAPLEX käyttää tuotteissaan vain korkealaatuisia ainesosia ja on patentoinut tuotteiden sisältämän ainutlaatuisen teknologian vain omaan käyttöönsä. OLAPLEX haluaa näin turvata OLAPLEX-tuotteiden käyttökokemuksen ja turvallisuuden.

Valitettavasti maailmalla on enenevissä määrin liikkeellä myös tuoteväärennöksiä. Tämän kasvaneen riskin vuoksi OLAPLEX-tuotteita on hyvä ostaa vain ja ainoastaan virallisten jälleenmyyjien kautta.

OLAPLEX ottaa harmaatuonnin erittäin vakavasti ja selvittää epäilyjä niiden tullessa ilmi. Kiitämme jokaista vastuullista jälleenmyyjää ja kuluttajaa avusta suojataksemme myös jatkossa OLAPLEX-tuotteiden oikeanlaista käyttöä.

Suosittelemme aina olemaan tarkkoja tuotteiden aitoudesta ja ostamaan tuotteita vain virallisten jälleenmyyjien kautta. Myymme ammattilaistuotteita vain ammattilaisille. Suomessa virallisena maahantuojana toimii Miraculos Oy ja tieto löytyy tuotteiden tai pakkausten takatarroista. Muuta kautta ostettujen tuotteiden osalta OLAPLEX ei voi taata tuotteiden laatua, turvallisuutta tai aitoutta.

Löydät viralliset jälleenmyyjät täältä.

Lisää aiheesta Olaplexin kansainvälisillä sivuilla: https://olaplex.com/pages/anti-diversion#

← Next Post Previous Post →