Ammattilaisille

Olaplex kampaajan työssä

Voit käyttää Olaplexia työkaluna tai tarjota sitä asiakkaillesi palveluna osana värjäys- tai vaalennustyötä tai erillisenä hoitokäsittelynä. Käytä Olaplex Bond Multiplier No.1 -tuotetta työkaluna ja lisää sitä vaalennusaineeseen tai hiusväriin. Viimeistele käsittely levittämällä Olaplex Bond Perfector No.2 hiuksiin, kun väri on huuhdeltu hiuksista. Olaplex-tuotteiden käyttö vähentää dramaattisesti vaurioita hiuksessa jokaisella värjäyskerralla.

Tarjoa Olaplex-käsittely asiakkaallesi uutena kampaamopalveluna. Sisällytä palvelukokonaisuuteen aina Olaplex Hair Perfector No.3 -ylläpitotuote, jota asiakkaasi voi käyttää kotona kerran viikossa vahvistamaan hiuksiaan entisestään sekä ylläpitämään Olaplex-käsittelyn tuloksia.

Hair Perfector No.3 -tuotetta voidaan käyttää myös ennen seuraavaa kampaajan kemiallista käsittelyä esikäsittelyaineena, jolloin hius on paremmassa kunnossa vastaanottamaan väri-, vaalennus- tai permanenttikäsittelyn.

Myös suuri osa kuluttajista tuntee jo Olaplexin. On tärkeää tuoda esille, että kampaamosi tarjoaa kyseistä palvelua ja kertoa siitä aktiivisesti. On huomattu, että Olaplex koukuttaa! Kun asiakas on kerran kampaamoasiointinsa yhteydessä saanut Olaplex-käsittelyn ja huomannut huikean eron lopputuloksessa, hän todennäköisesti haluaa käsittelyn myös seuraavilla kerroilla. Muista myös, että mitä enemmän käytät Olaplexia, sitä paremmin osaat sitä käyttää!

Lataa tästä

Olaplex-käyttöohjeet

Olaplex-tuotteiden INCI-listat

RIKO RAJOJA

Olaplex on vakuutuksesi, jonka turvin voit viedä hiusten värjäyksen ja vaalennuksen tasolle, minkä luulit olevan mahdotonta hiuksia vaurioittamatta. Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, joka vaatii myös uudenlaista ajattelutapaa!

VAIVATON KÄYTTÄÄ

Lisää Olaplex Bond Multiplier No.1 suoraan väriin tai vaalennusväriin. Käytä Olaplex Bond Perfector No.2:ta, kun olet huuhdellut värin hiuksista. Kotikäyttöön tarkoitettu Hair Perfector No.3 -tuote ylläpitää käsittelyn tuloksia ja on tärkeä osa palvelukokonaisuutta.

SOPII KAIKILLE

Olaplexia on käytännössä testattu kaikilla hiustyypeillä – ja se toimii niin aasialaisessa, kaukasialaisessa kuin afrikkalaisessa hiustyypissä; kemiallisesti käsitellyissä tai täysin käsittelemättömissä hiuksissa sekä pidennyshiuksissa.

VÄHEMMÄN ON ENEMMÄN

Olaplexia on käytetty tuhansia kertoja ja tulokset ovat olleet vakuuttavia. Ainoa mikä voi mennä pieleen on, että käytät Olaplexia liian paljon vaalennusaineen kanssa, tai ettet nosta hapetteen voimakkuutta. Olaplex ei toimi sen paremmin, vaikka käyttäisit sitä määrällisesti enemmän kuin ohjeistetaan – päinvastoin värin ja vaalennusaineen vaikutusaika pitenee, mitä enemmän laitat Olaplexia massan joukkoon.

KÄYTÖN HELPPOUS

Aloita lisäämällä Olaplex Bond Multiplier No.1 suoraan vaalennusaineeseen tai väriin. Kun olet huuhdellut värin hiuksista, levitä Olaplex Bond Perfector No. 2 ja anna vaikuttaa vähintään viisi minuuttia ja huuhtele, pese shampoolla ja käytä lopuksi hoitoainetta. Voit myös jättää Olaplex No.2:n hiuksiin ja näin helpottaa hiusten leikkaamista. Suosittele asiakkaalle aina Hair Perfector No.3 -ylläpitotuotetta käytettäväksi kerran viikossa kotona hiusten vahvistamiseen.

PITKÄN AIKAVÄLIN VAIKUTUKSET

Usein kysytään, kertyykö Olaplex hiuksiin useiden käyttökertojen jälkeen hankaloittaen hiusten värjäämistä tai vaalentamista. Yksikertainen vastaus: Olaplexin toistuva käyttö ei vaikuta värjäystuloksiin, hius ainoastaan paranee kerta kerran jälkeen. Olaplexia on testattu tuhansille asiakkaille ja erilaisiin hiuksiin tuhansia kertoja kohta kaksi vuotta – eikä ainuttakaan negatiivista kokemusta ole raportoitu.