← Ajankohtaista

Jokapäiväiseen käyttöön OLAPLEX No.4 & No.5

Markkinoille tullessaan OLAPLEX järisytti hiusalaa tuomalla kampaamoihin ympäri maailman tuotteet, jotka muuttivat käsityksen terveistä hiuksista. Siitä lähtien olemme tottuneet näkemään katukuvassa yhä enemmän upeita ja terveitä hiuksia.

 

Puhki blondatut hiukset ovat muuttuneet kauniin vaaleiksi lopputuloksiksi ja vahingoittuneita hiuksia on herätetty uudestaan eloon Olaplexin avulla – hienot tulokset jaksavat hämmästyttää edelleenkin koko ajan uudelleen ja uudelleen.

Ainutlaatuinen shampoo ja hoitoaine

Muutama vuosi sitten OLAPLEX-perhe täydentyi ja markkinoille tuotiin täysin uudenlaiset OLAPLEX No.4 Bond Maintenance Shampoo ja OLAPLEX No.5 Bond Maintenance Conditioner. OLAPLEX No.4 ja No.5 sisältävät patentoidun Bond Building Chemistry -koostumuksen, jossa vaikuttavana aineena on OLAPLEX-salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, jota ei löydy mistään muista hiuskosmetiikkatuotteista. Kuten muutkin OLAPLEX-tuotteet myös shampoo ja hoitoaine on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia ja ne sopivat kaikenlaisille hiuksille.

Lue lisää Olaplex-shampoon ja -hoitoaineen sisältämistä ainesosista täältä.

Hiusten pesu ja hoito OLAPLEX Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmällä

Ainutlaatuinen ja tieteellisesti todistettu Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Kotihoitotuotteiden avulla hiukset vahvistuvat myös kampaamokäyntien välillä – OLAPLEX tekee hiuksista uskomattoman kiiltävät ja terveemmät jokaisella käyttökerralla.

OLAPLEX Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä pitää sisällään kolme eri kotihoitotuotetta.

OLAPLEX No.4 Bond Maintenance™ Shampoo vahvistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden ne kiiltäviksi ja helposti käsiteltäviksi. Käytä aina hiusten shampoopesuun TAI huuhdeltuasi OLAPLEX No.3 Hair Perfectorin hiuksista. Sopii kaikille hiustyypeille.

OLAPLEX No.5 Bond Maintenance™ Conditioner tekee hiuksista jokaisen käyttökerran jälkeen entistä kiiltävämmät, terveemmät ja helpommin käsiteltävät. Hoitoaine suojaa hiuksia ja korjaa samalla vaurioituneita hiuksia sekä kaksihaaraisia. Tekee hiuksista vahvemmat latistamatta niitä. Sopii kaikille hiustyypeille.

OLAPLEX No.3 Hair Perfector on ylläpitotuote kampaamossa tehdyn OLAPLEX-käsittelyn jälkeen käytettäväksi. Tuote ylläpitää hiuksen hyvää kuntoa ja jatkaa sen vahvistamista ja korjausta kampaamo käyntien välillä. Samalla se valmistelee hiuksia seuraavaa kemiallista käsittelyä varten. Käytä OLAPLEX No.3 Hair Perfector -hoitotuotetta kerran viikossa, tarpeen mukaan useammin. Huuhtele ja pese hiukset OLAPLEX No.4 Bond Maintenance™ -shampoolla. Lue lisää OLAPLEX No.3 -tehohoidosta täältä.

Laita OLAPLEX seurantaan ja kysy lisää Facebookissa @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi! 

← Next Post Previous Post →