← Ajankohtaista

UUTUUS! OLAPLEX No.4D -kuivashampoo

Varoitamme jo etukäteen: tulet rakastumaan tähän Olaplexin uuteen tuotteeseen. OLAPLEX No.4D Clean Volume Detox -kuivashampoo ei kuivata tai ärsytä hiuspohjaa eikä tuote kerry hiuksiin tai jätä hiuksiin valkoisia jäämiä. Tuote sisältää patentoidun OLAPLEX Bond Building -teknologian.

Usko pois, OLAPLEX No.4D tekee kaiken tämän ja tästä syystä olemme äärimmäisen innoissamme, että myös sinä pääset nyt tutustumaan tuotteeseen!

Aika moni meistä on varmasti kokenut sen tunteen kun kuivashampoota on tullut käytettyä pikkuisen liikaa ja hiukset tuntuvat nahkeilta ja jopa likaisilta hiuksiin kertyneen jauheen jälkeen. OLAPLEX No.4D on erittäin kevyt kuivashampoo, joka tekee hyvää paitsi hiuksille myös hiuspohjalle. Tuote tekee hiuksista raikkaat ja puhtaat, ilmavat ja rauhoittaa samalla hiuspohjaa. No.4D pelastaa hiuksesi treenin jälkeen, kun olet lähdössä tapaamaan ystäviäsi pitkän päivän päätteeksi, tai kun olet reissun päällä ja hiuksesi kaipaavat freesausta – listaa voi jatkaa loputtomiin!

 

Rambutaanin siemenöljy puhdistaa ja rauhoittaa hiuspohjaa

 

OLAPLEX luo ratkaisuja ja innovaatioita juuri sinun hiustesi tarpeisiin – kaikille hiuslaaduille. No.4D sisältää rambutaanin siemenöljyä, joka on kestävän kehityksen mukainen vastuullinen antioksidantti, ja joka puhdistaa ja rauhoittaa hiuspohjaa sekä neutralisoi hajuja aiheuttavia epäpuhtauksia. Lisäksi erittäin hienojakoinen mikrotärkkelys imee tehokkaasti rasvaisuutta, tehden hiuksista puhtaat ja ilmavat ilman valkoisia jäämiä tai tukkeutuneita hiuspohjan ihohuokosia.

Kuluttajatutkimuksen mukaan 100 % tuotetta testanneista eivät huomanneet hiuksissaan valkoisia jäämiä, 97 % koki hiustensa näyttävän puhtailta ja 97 % huomasi rasvaisuuden vähentyneen tuotetta testatessaan. OLAPLEX No.4D sopii muiden OLAPLEX-tuotteiden tapaan kaikille hiuslaaduille aina käsittelemättömistä hiuksista kihariin.

VINKKI! Hiuspohja on myös ihoa, ja terveiden hiusten edellytys on puhdas, terve hiuspohja. Pese hiukset säännöllisesti syväpuhdistavalla OLAPLEX No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoolla ja lopputuloksena on puhtaat ja raikkaat hiukset sekä hiuspohja!

Previous Post →