← Ajankohtaista

Neljä vinkkiä OLAPLEX No.7 Bonding Oil -hiusöljyn käyttöön

Tässä meidän neljä vinkkiä ainutlaatuisen OLAPLEX No.7 Bonding Oil -hiusöljyn hyödyntämiseen!

OLAPLEX No.7 korjaa hiuksen katkenneita rikkisiltoja tehden hiuksista samalla upean kiiltävät ja kosteutetut. Hiusöljy sisältää myös lämpösuojan lämpötyökaluja kuten suoristusrautaa vastaan. Jos haluat lukea lisää itse tuotteesta, pääset aiempaan blogitekstiin tästä.

Yksi lempitavoistamme käyttää OLAPLEX No.7 on lisäämällä pieni määrä muiden muotoilutuotteiden joukkoon. OLAPLEX No.6 + No.7 -yhdistelmää on vaikea päihittää, mutta kannustamme etsimään juuri sinun hiuksille sopivan käyttötavan. Lue alta meidän vinkit tuotteen käyttöön!

Neljä vinkkiä OLAPLEX No.7 käyttöön:

  1. Käytä pyyhekuiviin hiuksiin

Lisää tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin ja kuivaa hiukset. No.7 lyhentää hiustenkuivausaikaa, mikä tarkoittaa sitä, että a) sinulla säästyy aikaa, b) hiuksesi kiittävät lyhyempää lämpökäsittelyaikaa. Tosin No.7 toimii myös lämpösuojana lämpötyökalujen alla ja samalla hiuksiasi hoitaen.

  1. Lisää kuiviin hiuksiin

Mikäli ihailet usein kollegasi kiiltäviä hiuksia, salaisuus on todennäköisesti OLAPLEX No.7. Viimeistele siis hiuksesi No.7 -hiusöljyllä kun haluat kiiltävän upeat hiukset, haluat pitää irtohiukset tai pörröiset hiukset kurissa tai kun haluat hemmotella hiuksiasi.

  1. OLAPLEX No.6 & No.7

Lyömätön yhdistelmä! Lisää ensin pieni määrä OLAPLEX No.6 Bond Smoother -muotoiluvoidetta kämmenellesi ja tämän jälkeen lisää joukkoon pisara tai kaksi OLAPLEX No.7 -hiusöljyä. Sekoita tuotteet keskenään ja lisää kauttaaltaan hiuksiin. Jos sinulla on kiharat hiukset, puristele tuotteet pää alaspäin hiuksiin. No.6 ja No.7:n tehokas yhdistelmä tekee hiuksista samettisen sileät, silkkiset, vahvat ja upean kiiltävät!

  1. Sekoita lempituotteesi sekaan

Vaihtoehtoisesti voit sekoittaa OLAPLEX No.7 minkä tahansa muun lempituotteesi sekään tuomaan kiiltoa, kosteutusta ja lisävahvistusta hiuksillesi. Mikäli tykkäät käyttää esimerkiksi hiusgeeliä, muotoiluvaahtoja tai muita hiuksiin jätettäviä tuotteita – lisää rohkeasti pisara tai kaksi OLAPLEX No.7 -hiusöljyä mukaan. Saat upean kiillon lisäksi jokaiseen tuotteeseesi mukaan hiuksia vahvistavaa Olaplexin patentoimaa Bond Building -teknologiaa.

Tässä vain muutama vinkki kuinka voit käyttää OLAPLEX No.7 Bond Building -hiusöljyä vahvistaaksesi hiuksiasi. Yksi OLAPLEX-tuotteiden parhaista ominaisuuksista on nimenomaan tuotteiden monipuoliset mahdollisuudet. Luo juuri sinulle toimivat rutiinit, oli se sitten lisäämällä OLAPLEX No.3 -tehohoito vaikuttamaan hiuksiin treenin ajaksi ja sekoittamalla sekaan OLAPLEX No.7 -hiusöljyä tai jokin yllä jo mainituista rutiineista. Kaikenlaiset hiukset hyötyvät OLAPLEX-tuotteista ja tekevät hiuksista aina vain terveemmät ja upeammat.

Haluamme ehdottomasti nähdä myös sinun OLAPLEX-rutiinisi! Seuraa meitä Facebookissa  @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi ja tägää #olaplexfinland mukaan.


Katso lähin Olaplex-kampaamosi täältä.

← Next Post Previous Post →