← Ajankohtaista

Tunnetko kaikki OLAPLEX-tuotteet?

Olaplexista on tullut vuosien aikana yksi maailman tunnetuimmista hiustenhoitobrändeistä niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin keskuudessa. Lue lisää OLAPLEX-tuotteista!

 

Ensimmäiset OLAPLEX-tuotteet – johon koko nykyinen suosio perustuu – suunniteltiin hiusammattilaisten käyttöön helpottamaan erilaisten hiusten kemiallisissa käsittelyissä. Jokainen hiusalan ammattilainen tuntee tuotteet OLAPLEX No.1, No.2 sekä kuluttajille tarkoitetun No.3 Hair Perfector -hoidon, josta monen teidänkin Olaplex-matka on saanut alkunsa. Tänä päivänä OLAPLEX-kotituotteissa on seitsemän erilaista tuotetta eri tarpeisiin. Näistä lisää tässä blogissa.

Mitä OLAPLEX tekee hiuksillesi?

Käyttämällä OLAPLEX No.1 Bond Multiplier -tuotetta hiuksiisi kemiallisten käsittelyjen yhteydessä, kampaajasi lieventää huomattavasti hiustesi vahingoittumista esimerkiksi vaalentamisen yhteydessä. Tämä mahdollisuus on mullistanut koko hiusalan. OLAPLEX No.1 jälkeen, hiuksiin lisätään lopuksi OLAPLEX No.2, joka jatkaa hiussidosten paikkaamista ja hemmottelee hiuksiasi käsittelyn jäljiltä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että istuessasi kampaajan penkkiin värinmuutos mielessäsi odotuksesi ovat realistiset. Kampaajasi on paras henkilö arvioimaan mitä hiuksillesi voi ja uskaltaa tehdä yhdellä käsittelykerralla. Joissakin tilanteissa voi olla mahdollista vaalentaa tummanruskeat hiukset platinanvaaleiksi yhdessä päivässä ja saada uskomattomia lopputuloksia aikaiseksi. Tämä jaksaa ihmetyttää meitä joka kerta! Mutta läheskään kaikkien hiukset eivät valitettavasti kestä näin radikaalia muutosta kerralla, edes Olaplexin kanssa. Joten mikäli haaveilemasi muutos vaatii useamman käyntikerran, suosittelemme käymään välissä pelkässä OALPLEX-salonkihoidossa, jolloin hiuksistasi tulee terveemmät ja ne ovat paremmassa kunnossa seuraavaa käsittelykertaa varten. Jokainen OLAPLEX-hoitokerta tekee hiuksistasi vahvemmat, oli hiuksesi missä kunnossa tahansa! Löydät OLAPLEX-kampaamot täältä.

Oletko vielä mukana? Eli No.1 toimii siis ammattilaisen työkaluna, joka taistelee vaurioita vastaan käsittelyn aikana ja ammattilaistuote No.2 elvyttää ja rakennepaikkaa hiussidoksia käsittelyn jälkeen tai käsittelyjen välillä. Kotona käytettävä OLAPLEX No.3 Hair Perfector -tehohoito jatkaa Olaplex-salonkihoidon vaikutusta kotona. No.3 on tarkoitettu käytettäväksi vähintään kerran viikossa, riippuen hiustesi kunnosta. Kun OLAPLEX alun perin lanseerattiin, No.3 oli ainoa kotihoitoon tarkoitettu tuote. Tänä päivänä OLAPLEX-perhe on täydentynyt toinen toistaan hienoimmilla tuotteilla ja kaikissa tuotteissa on Olaplexin patentoitu teknologia.

Haluatko lukea lisää OLAPLEX No.3 -tehohoidosta? Lue artikkeli Kaikki mitä sinun tulee tietää suositusta Olaplex No.3 Hair Perfector -tehohoidosta.

Jokapäiväiseen käyttöön OLAPLEX No.4 -shampoo ja No.5-hoitoaine

Jatketaan No.4 Bond Maintenance Shampoolla ja No.5 Bond Maintenance Conditioner -hoitoaineella. Muistutuksena siis, eli jokainen OLAPLEX-tuote sisältää Olaplexin patentoidun teknologian, joka korjaa hiuksen vaurioituneita disulfidi-hiussidoksia. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella kerralla, kun käytät mitä tahansa OLAPLEX-tuotetta, peruskorjaat hiuksiasi. No.1, No.2 ja No.3 rakennepaikkaavat hiuksiasi. Moni hämmästyy kun kuulee, etteivät No.2 tai No.3 toimi hoitoaineen tapaan. Ne eivät kosteuta hiuksiasi, koska ne korjaavat hiussidoksia. Tästä syystä olemme olleet äärimmäisen iloisia OLAPLEX No.4 -shampoosta ja No.5-hoitoaineesta. Nämä tuotteet korjaavat myös hiussidoksia kaiken muun hyvän lisäksi, muun muassa antavat hiuksillesi niiden kaipaamaa kosteutusta. Helppo tapa yhdistää hiussidosten korjaaminen ja hiusten kosteuttaminen jokaisella pesukerralla!

Mikäli hiuksesi ovat erityisen karheat tai kaipaavat esimerkiksi auringon tai pakkasen jäljiltä extra-määrän kosteutta, suosittelemme lisäksi OLAPLEX No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamion käyttöä kerran viikossa tai tarpeen mukaan.

Tehokaksikko: OLAPLEX No.6 ja No.7

Hiussidosten vahvistaminen ja kosteuttaminen ei kuitenkaan lopu tähän! OLAPLEX-muotoilutuotteet No.6 Bond Smoother -muotoiluvoide sekä No.7 Bonding Oil -hiusöljy antavat hiuksillesi syyn kiiltää ja tekevät sen vielä äärimmäisen helposti. No.6 on hiuksiin jätettävä muotoiluvoide, joka korjaa hiussidoksia, hoitaa ja pitää pörröiset hiukset kurissa jopa 72 tuntia! Lisäät tuotteen vain pyyhekuiviin hiuksiin ja koska kyseessä on tehokas pakkaus, pienenpieni määrä tuotetta riittää. No.7 viimeistelee hiuksista upean upean kiiltävät, kosteuttaa, vähentää pörröisyyttä ja lisäksi vielä suojaa hiuksia lämpötyökaluilta aina 230 asteeseen saakka.

Lisäksi OLAPLEX-perheestä löytyy kotihoidoksi tarkoitettu OLAPLEX No.0 -intensiivihoito, joka toimii yhdessä OLAPLEX No.3 kanssa. No.0 toimii pohjustustuotteen tapaan vahvistaen ensin hiussidoksia, jonka lisäksi tuote valmistelee hiukset vastaanottamaan vielä No.3 -tehohoidon ravitsevia vaikutuksia. Pääset lukemaan lisää No.0-intensiivihoidosta täältä.

Kaikki OLAPLEX-tuotteet sopivat kaikille hiustyypeille sekä kaiken värisille hiuksille. Jokainen hiuslaatu hyötyy Olaplexin patentoimasta teknologiasta, hiusten kunnosta riippumatta.


Laita OLAPLEX seurantaan ja kysy lisää Facebookissa @OlaplexFi tai Instagramissa @olaplexfi!

← Next Post Previous Post →