Mikä on Olaplex?

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

Miten Olaplex toimii?

Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Kaikkien Olaplex-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine mahdollistaa hiuksen kemiallisten sidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

Olaplexin kehittämä ja patentoima Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -aktiiviainesosa on täysin innovatiivinen uusi ainesosa, joka suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia sekä palauttaa vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoutuneita disulfidisidoksia. Tämä ainesosa on ensimmäinen laatuaan uudessa sidoksia korjaavien ainesosien luokassa. Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.

Kuinka Olaplexia käytetään?

Olaplex on tuote, jota voit käyttää kaikkien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Kokonaisvaltainen Olaplex-hoito sisältää viisi vaihetta. Olaplex Blond Multiplier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Hiusvärin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kotona asiakas voi ylläpitää hiusten kuntoa Olaplex Hair Perfector No.3 -tehohoidolla sekä Olaplex No.4 -shampoolla ja Olaplex No.5 -hoitoaineella.

Yhteensopivuus erilaisten hiusten ja tuotteiden kanssa

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa asiakkaasi hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, Olaplex korjaa ja vahvistaa niitä. Samoin Olaplex toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa. Olaplexia voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.

 

Olaplex No.4 & No.4P shampoot ja No.5 -hoitoaine

Olaplexin ainutlaatuinen Bond Maintenance™ 3-4-5-menetelmä korjaa hiusvaurioita sekä silottaa ja vahvistaa hiuksia myös kampaamokäyntien välillä tehden hiuksista terveemmät ja uskomattoman kiiltävät.

OLAPLEX-kotihoitotuotteet sisältävät patentoidun Bond Building Chemistry -koostumuksen, jossa vaikuttavana aineena on OLAPLEX-salonkituotteista tuttu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, jota ei löydy mistään muista hiuskosmetiikkatuotteista. Tuotteet on valmistettu ilman sulfaatteja, parabeenejä, gluteenia tai eläinperäisiä ainesosia. 

Tutustu OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo ja OLAPLEX No. 5 Bond Maintenance™ Conditioner -tuotteisiin täällä >>

Tuoteperheestä löydät nyt myös vaaleiden hiusten iloksi OLAPLEX No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoon! Lue lisää täältä >>

Olaplex No 4C syväpuhdistava shampoo

UUSI OLAPLEX No.4C Bond Maintenance® Clarifying Shampoo

Syväpuhdistava No.4C shampoo sisältää syväpuhdistusteknologian joka ei pelkästään poista tuotejäämiä ja rasvaisuutta– vaan myös raskasmetalleja, mineraaleja, klooria ja epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta vain yhden käytön jälkeen. Shampoo säilyttää hiuksissa kosteuden ja välttämättömät hiusproteiinit. Mitä jää jäljelle? Ei muuta, kuin erittäin kirkkaat, puhtaat, pehmeät ja kiiltävät hiukset. 

Saavuttaaksesi optimaaliset hoitotulokset, aloita heti OLAPLEX No.4C Bond Maintenance® Clarifying Shampoon käyttö osana hoitorutiinejasi.

 

 

Korjaava OLAPLEX No.6 Bond Smoother -muotoiluvoide

Korjaavan OLAPLEX No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteen avulla saat sileät ja kiiltävät hiukset moneksi päiväksi ilman suoristusrautaa. Hiuksiin jätettävä monipuolinen OLAPLEX No.6 silottaa hiuksia ja sopii kaikille hiustyypeille, myös värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Muotoiluvoide korjaa, vahvistaa, suojaa, kosteuttaa ja silottaa sekä nopeuttaa hiusten kuivausaikaa. Lisäksi tuote erottelee ja pehmentää hyvin luonnonkiharaa hiusta. Tuote on hyvin riittoisa ja pienikin määrä riittää pitämään irtohiukset ojennuksessa jopa 72 tuntia.

OLAPLEX No.6 Bond Smoother -muotoiluvoiteessa on käytetty Olaplexin patentoitua teknologiaa, joka korjaa ja vahvistaa kaikkia hiustyyppejä. Tuote ei sisällä sulfaatteja, ftalaatteja, parabeeneja, gluteenia ja tuote on vegaaninen. Lue lisää >>

OLAPLEX No.7 Bonding Oil – korjaava hiusöljy

OLAPLEX Bonding Oil on hiuksiin jätettävä erittäin riittoisa, painoton ja korjaava hiusöljy. Lisää tehokkaasti kiiltoa, tekee hiuksista pehmeät ja kirkastaa hiusväriä. Vähentää pörröisyyttä ja auttaa pitämään irtohiukset kurissa. Lämpösuoja 230 °C asti. Toimii sekä kosteissa, pyyhekuivissa että kuivissa hiuksissa. Tuote ei sisällä sulfaatteja, pfalaatteja, parabeeneja ja tuote on vegaaninen. Lue lisää >>

OLAPLEX No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment -intensiivihoito

Jos olit ajatellut, että OLAPLEX-kotihoitotuotteista ei voisi parempia enää tulla, unohda se ja tutustu OLAPLEX No.0 -intensiivihoitoon. Intensiivihoito toimii parhaiten kaksiosaisena tehohoitona yhdessä OLAPLEX No.3 -tehohoidon kanssa. No.0 korjaa ja vahvistaa hiuksia sekä toimii primerin tapaan, joka valmistaa hiukset vastaanottamaan No.3-tehohoidon vaikutuksia eli tekee kotihoidosta entistä tehokkaamman. Lue lisää >>

OLAPLEX No.8 Bond Intense Moisture Mask -hiusnaamio

Tiedämme, että tulet rakastumaan tähän käänteentekevään tuotteeseen! No.8 -hiusnaamio on hiuksia intensiivisesti kosteuttava 4-in-1 hiusnaamio, joka korjaa hiusvaurioita ja tekee hiuksista upean kiiltävät sekä ryhdikkäät. Sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian. Lue lisää >>

OLAPLEX No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum -hiusseerumi

Monikäyttöinen ravitseva No.9 -hiusseerumi on täynnä antioksidantteja, jotka toimivat suojana ilmansaasteita vastaan, suojaavat hiuksia katkeilulta sekä lämpötyökalujen kuumuudelta. Hiusseerumi poistaa sähköisyyttä, selvittää tehokkaasti sekä tekee hiuksista uskomattoman pehmeät ja kiiltävät. Sisältää Olaplexin patentoiman Bond Building -teknologian. Lue lisää täältä >>

 

KATSO LÄHIN OLAPLEX-JÄLLEENMYYJÄSI >>